Header logo

Aktuellt

leftbar
Inga aktuella händelser.
Boka kören Besäll historik och skivor HBL blogg Facebook

Sjung in i Pedavoces!

Sätt guldkant på ditt studieliv och sjung in i Studentkören Pedavoces! I Pedavoces får du ta del av en fin gemenskap och studentkörskultur, du får nya vänner, åka med på resor, sjunga inför fullsatt publik och framförallt får du utvecklas musikaliskt.

Pedavoces insjungningar ordnas i regel under de första veckorna av höst- och vårterminen, dvs. i september och januari. Insjungningen består av ett sångprov i tre delar. I sångprovet kan ingå t.ex. test av röstomfång, tonträffningsförmåga samt att sjunga en stämma i ett arrangemang eller alternativt framföra en sång av eget val.

Sångprovet räcker ca 15 min. För att delta i insjungningen ska du anmäla dig på förhand genom att fylla i insjungningsformuläret. Mer information om när och var insjungningarna arrangeras publiceras här på hemsidan och på körens facebook-sida en tid före insjungningarna är aktuella.

Notläsningsförmåga, tidigare erfarenhet av körsång samt ett gott gehör ses som ett plus. Antalet som antas till kören beror på behovet av nya korister i de olika stämmorna. När alla intresserade sjungit in, meddelas var och en personligen om resultatet.

Välkommen med!

  1. Studentkören Pedavoces, Inre hamnen, 65100 Vasa
  2. E-post: pedstyre@abo.fi
  1. Design: Mats Forsman
  2. XHTML 1.1
  3. ©2022 Studentkören Pedavoces